***       Водещите вечерни новини       на 20 януари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 20 януари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Кирил Добрев: Връзката между Нинова и Борисов е отдавна. Обяснение за „сценарий“ около Nexo с няколко примера на Василев


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 20 януари   

 

„ Има сюжет за оклеветяване. Отлагането е, тъй като сюжетът за очернянето не се получава. 

Видяхме, че през вчерашния ден чуването в бюджетната комисия сподели, че няма нищо неправилно в тези дарения – това бяха думите на Сметната палата. 

След тези си думи през днешния ден шефът на Сметната палата беше отхвърлен. 

Също по този начин, от медиите научих, Nexo са сключили съглашение и са завършили следствието против тях в Съединени американски щати. Изглежда, че целият сюжет, обвързван с тази поредна " димка " стартира да се разпада ".

„ Очевидно господин Борисов не желае да приказва с " Продължаваме промяната ", а с Българска социалистическа партия. Защо са намерили обща тематика на диалог, би трябвало да питате господин Борисов и госпожа Нинова “.

***

***

„ Както първото гласоподаване беше обвързвано с избора на ръководител на Народното събрание  от тези партии. Така поредно в най-важните гласувания, те бяха дружно.  

Днес смениха ръководителя на Сметната палата. 

Събраха се дружно и споделиха след идващите избори ще управляваме дружно “.

***

„ Днес видяхме градивна среща. Двете страни знаят по какъв начин да се ухажват. Връзката сред Корнелия и Нинова и Бойко Борисов е от дълго време “.

„ Когато знаеш какво е ляво, имаш някакви граници, които не би минал. При Нинова няма ляво, няма дясно “.

„ Когато за теб са дали своят вот 1 000 000 гласоподаватели преди две години, а в този момент 200 000 значи, че нямаш никаква стойност в политическия живот “.

„ Ако ние сме стимулирани гласоподаватели и желаеме моделът ГЕРБ да спре, гласуваме или за „ Продължаваме промяната “, или за „ Демократична България “. 

Няма нито една догадка, в която гласоподавателите да гласоподават за Българска социалистическа партия. Тя се разми. Българска социалистическа партия е повсеместен състезател и се изхабява като сапуна в банята и след изборите ще става по-малък “.

***

***

„ Ще ви дам и 5000, и 10 000 евро, единствено да приключим случая ”. Това споделил на служителя на реда Евтим Евтимов Георги Семерджиев, когато бил спрян месец преди тежката злополука на бул. „ Черни връх ”.

***

„ Не се случи задържането - избяга. Тръгна към автомобила си да си остави сякаш някакви предмети и по някакъв метод бутна вратата. Колата възпламени и изчезна. Личната му карта остана в мен “, изясни Радев пред съда.

***

" При интервенция на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) бе победен щаб на съветската частна военна компания " Вагнер " в източния град Соледар ", това написа вестник " Украинская истина ".

" Благодарение на получена разследваща информация бяха разкрити команден пункт и склад за оръжия и муниции, употребявани от наемническата незаконна формация ", добави медията.

***

Руската частна военна компания " Вагнер " публично към този момент е записана в Русия като юридическо лице. 

В документите " Вагнер " показва като своя активност " консултантски услуги в региона на ръководството ". Не се загатват паравоенните ѝ действия.

***

Съдията Джон Мидълбрукс реши, че милиардерът, който се надява да се върне в Белия дом през 2024 година, е злоупотребил със съда, като е изискал да бъде стартирано дело против Клинтън.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР